Brøda våre!

Kvar dag lagar me desse brøda:

Finsekr 54
Vår loff, med og utan frø
Volakr 61
Eit middelhavsbrød baka med surdeig og durum
Gråsidetoppenkr 63

Eit standard grovbrød utan kjerner og frø, med rug og honning

Hangurenkr 67

Dette er vårt rugbrød og det grovaste brødet me bakar dagleg. Her er det solsikkekjernar i brødet

Lønahorgikr 65

Eit økologisk (DEBIO godkjent) speltbrød med gulrot, utan kjernar og frø

Horndalsnutenkr 67

Eit mørkare brød baka med malt og mesk, tilsett frøkorn og kjernar

Loddokr 67

Same type brød som Horndalsnuten, men med graskarkjernar i og rundt seg for ein «nøtteaktig» smak

Nålikr 65

Eit havrebrød som er barna sin favoritt, då det er utan kjernar og frø og me bakar det med litt mindre skorpe

Lintuakr 60

Lintua, halvgrovt surdeigsbrød med humle, byggmjøl, chiafrø og solsikkekjerner. 

Kvitanosikr 67

Dette er surdeigsbrødet vårt. Det har ingen kjernar i seg, men me bakar nokre med frøkorn rundt

To valfrie brødkr 120

Onsdagar bakar me i tillegg:

Tysk rugbrødkr 67

Eit brød som berre har bare grovt rugmjøl. Berika med honning

Potetbrødkr 67

Surdeigsbrød med potetbitar (som er køyrt opp til puré)

Surdeigsbrød med bringebærkr 67

Surdeigsbrød med bringebær (som er køyrt opp til puré)

Langebrødkr 67

Og i tillegg bakar me eit godt utval av ciabatta, rundstykke og baguettar, bollar, wienerbrød, croissantar  osv. Ta kontakt for nærmare informasjon.

Image