Brøda våre!

Kvar dag lagar me desse brøda:

Finsekr 56
Vår loff, med og utan frø
Volakr 63
Eit middelhavsbrød baka med surdeig og durum
Gråsidetoppenkr 65

Eit standard grovbrød utan kjerner og frø, med rug og honning

Hangurenkr 67

Dette er vårt rugbrød og det grovaste brødet me bakar dagleg. Her er det solsikkekjernar i brødet

Lønahorgikr 71

Eit økologisk (DEBIO godkjent) speltbrød med gulrot, utan kjernar og frø

Horndalsnutenkr 70

Eit mørkare brød baka med malt og mesk, tilsett frøkorn og kjernar

Loddokr 69

Same type brød som Horndalsnuten, men med graskarkjernar i og rundt seg for ein «nøtteaktig» smak

Nålikr 67

Eit havrebrød som er barna sin favoritt, då det er utan kjernar og frø og me bakar det med litt mindre skorpe

Lintuakr 69

Lintua, halvgrovt surdeigsbrød med humle, byggmjøl, chiafrø og solsikkekjerner. 

Kvitanosikr 69

Dette er surdeigsbrødet vårt. Det har ingen kjernar i seg, men me bakar nokre med frøkorn rundt

Storanosi svedjerugbrødkr 71

Dette er eit økologisk rugbrød

Onsdagar bakar me i tillegg:

Merk; ikkje om sommaren

Tysk rugbrødkr

Eit brød som berre har bare grovt rugmjøl. Berika med honning

Potetbrødkr

Surdeigsbrød med potetbitar (som er køyrt opp til puré)

Surdeigsbrød med bringebærkr

Surdeigsbrød med bringebær (som er køyrt opp til puré)

Langebrødkr

Og i tillegg bakar me eit godt utval av ciabatta, rundstykke og baguettar, bollar, wienerbrød, croissantar  osv. Ta kontakt for nærmare informasjon.

Image